.

Erdemli’de 33 eserin toplu açılışı gerçekleştirilecek

Genel 01.11.2018 - 08:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1250+ kez okundu.
 

Erdemli’de 33 eserin toplu açılışı gerçekleştirilecek

Erdemli Belediyesi, son iki yılda hayata geçirilen 33 vizyon projenin açılışını gerçekleştirecek.4 Kasım Pazar günü Devlet Bahçeli Meydanı’nda yapılacak törene tüm vatandaşları davet eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iki dönemdir yaptıkları hizmetlerin gururunu yaşadıklarını kaydetti.Erdemli Belediyesi’nin son iki yılda yaptığı 33 projenin yanı sıra yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreninin gerçekleştirileceğini belirten Tollu, ilçenin son 10 yılda çok önemli ilerlemeler kaydettiğini söyledi. Vatandaşlardan aldıkları destekle yönetime geldiklerini ve 2 dönemdir başarı ile görev yaptıklarının altını çizen Tollu, vatandaşın desteğiyle hizmetlerini aksatmadan yürütmeye devam ettiklerini belirtti. En güzel hizmetleri ulaştırmak için aralıksız çalıştıklarını kaydeden Tollu, “71 mahallemize en iyi hizmetleri kazandırma noktasında çalışkan kadromuzla dev yatırımlarımızı bir bir hayata geçirdik. 4 Kasım 2018 Pazar günü toplu açılış törenimizi gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.Erdemli’nin artık köy görünümünden büyük bir ilçeye, modern bir şehre dönüştüğünü ifade eden Tollu, "Allah’a hamdolsun ki, bize bu fırsatı verdi. Liyakatli kadromuzla 7/24 saat canla başla çalışarak kentimize ve 49 köy, 10 beldeye hizmet götürdük. 2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla 49 köy, 10 belde mahalle statüsüne geçti. Bu bölgelerimizde ne ihtiyaç varsa yerine getirdik" diye konuştu.Belediyeyi kendi kendine yeten anlayışla Akdeniz’in en güçlü belediyesi konumuna taşıdıklarını söyleyen Tollu, dışa bağımlılığa ‘hayır’ diyerek 216 araçlık dev filo kurup, belediyeyi Türkiye’nin en örnek belediyesi haline getirip zirveye taşıyarak Erdemli’ye haklı bir gurur yaşattıklarını kaydetti.Pazar günkü programda ünlü popçu Emre Aydın ve halk ozanı Osman Öztunç’un da konser vereceği duyuruldu.
Erdemli Belediyesi, son iki yılda hayata geçirilen 33 vizyon projenin açılışını gerçekleştirecek.
4 Kasım Pazar günü Devlet Bahçeli Meydanı’nda yapılacak törene tüm vatandaşları davet eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iki dönemdir yaptıkları hizmetlerin gururunu yaşadıklarını kaydetti.
Erdemli Belediyesi’nin son iki yılda yaptığı 33 projenin yanı sıra yatırım ve hizmetlerin toplu açılış ve temel atma töreninin gerçekleştirileceğini belirten Tollu, ilçenin son 10 yılda çok önemli ilerlemeler kaydettiğini söyledi. Vatandaşlardan aldıkları destekle yönetime geldiklerini ve 2 dönemdir başarı ile görev yaptıklarının altını çizen Tollu, vatandaşın desteğiyle hizmetlerini aksatmadan yürütmeye devam ettiklerini belirtti. En güzel hizmetleri ulaştırmak için aralıksız çalıştıklarını kaydeden Tollu, “71 mahallemize en iyi hizmetleri kazandırma noktasında çalışkan kadromuzla dev yatırımlarımızı bir bir hayata geçirdik. 4 Kasım 2018 Pazar günü toplu açılış törenimizi gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.
Erdemli’nin artık köy görünümünden büyük bir ilçeye, modern bir şehre dönüştüğünü ifade eden Tollu, "Allah’a hamdolsun ki, bize bu fırsatı verdi. Liyakatli kadromuzla 7/24 saat canla başla çalışarak kentimize ve 49 köy, 10 beldeye hizmet götürdük. 2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla 49 köy, 10 belde mahalle statüsüne geçti. Bu bölgelerimizde ne ihtiyaç varsa yerine getirdik" diye konuştu.
Belediyeyi kendi kendine yeten anlayışla Akdeniz’in en güçlü belediyesi konumuna taşıdıklarını söyleyen Tollu, dışa bağımlılığa ‘hayır’ diyerek 216 araçlık dev filo kurup, belediyeyi Türkiye’nin en örnek belediyesi haline getirip zirveye taşıyarak Erdemli’ye haklı bir gurur yaşattıklarını kaydetti.
Pazar günkü programda ünlü popçu Emre Aydın ve halk ozanı Osman Öztunç’un da konser vereceği duyuruldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.