.

Erdemli Belediyesi’nin asfalt çalışmaları devam ediyor

Genel 05.10.2018 - 11:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1392+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi’nin asfalt çalışmaları devam ediyor

Erdemli Belediyesi, Koyuncu Mahallesi’nde bulunan asfalt sorununu gerçekleştirdiği çalışmalarla gideriyor.Erdemli Belediyesi, 2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde, asfalttan yeni yollara, parkeden yeni meydanlara, kapalı pazaryerinden düğün salonlarına kadar birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturuyor. Bu kapsamda ekipler, Koyuncu Mahallesi Çiğdem Sokak’ta asfalt temel hazırlığı çalışmaları yapıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ’Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek içinde canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Erdemli Belediyesi, Koyuncu Mahallesi’nde bulunan asfalt sorununu gerçekleştirdiği çalışmalarla gideriyor.
Erdemli Belediyesi, 2014 yılında yürürlüğe giren Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen belde ve köylerde, asfalttan yeni yollara, parkeden yeni meydanlara, kapalı pazaryerinden düğün salonlarına kadar birçok hizmeti vatandaşlarla buluşturuyor. Bu kapsamda ekipler, Koyuncu Mahallesi Çiğdem Sokak’ta asfalt temel hazırlığı çalışmaları yapıyor. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ’Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek içinde canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.