.

Erdemli Belediyesi’nden yangın ve ilk yardım tatbikatı

Genel 03.07.2020 - 08:10, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1717+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi’nden yangın ve ilk yardım tatbikatı

Erdemli Belediyesince, İş Sağlığı ve Güvenliği birimi koordinasyonunda, çalışan personellere yönelik yangın, arama-kurtarma ve ilkyardım tatbikatı gerçekleştirildi. Çalışanlara yönelik yapılan anons, düdük, telefon aramaları ile belediye garajında bulunan acil durum toplanma alanında canlandırılan eğitimde, yaralılara ilkyardım ekipleri müdahale etti. Tahliye sırasında binadan çıkamayan personellere, arama kurtarma ekibi müdahale ederek yönlendirme, teorik ve pratik bilgiler ile gösterildi. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iş sağlığı ve güvenliği noktasında en öncelikli eğitimlerden sayılan tatbikatların her yıl düzenli olarak tekrarlandığını söyledi. Olası acil durumda, en doğru şekilde hareket edilmesi ve durumun en az zararla atlatılması için gerçekleştirilen eğitimlerin, kendi güvenliğini sağlama, sakin bir şekilde kazazedelere zarar vermeden iyi organizasyon olarak müdahale etme hususlarında yapılacakların, canlandırma yöntemiyle anlatıldığını ifade eden Tollu, tatbikatın başarı ile tamamlanmasından dolayı teşekkür etti.
Erdemli Belediyesince, İş Sağlığı ve Güvenliği birimi koordinasyonunda, çalışan personellere yönelik yangın, arama-kurtarma ve ilkyardım tatbikatı gerçekleştirildi.
Çalışanlara yönelik yapılan anons, düdük, telefon aramaları ile belediye garajında bulunan acil durum toplanma alanında canlandırılan eğitimde, yaralılara ilkyardım ekipleri müdahale etti. Tahliye sırasında binadan çıkamayan personellere, arama kurtarma ekibi müdahale ederek yönlendirme, teorik ve pratik bilgiler ile gösterildi.
Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, iş sağlığı ve güvenliği noktasında en öncelikli eğitimlerden sayılan tatbikatların her yıl düzenli olarak tekrarlandığını söyledi. Olası acil durumda, en doğru şekilde hareket edilmesi ve durumun en az zararla atlatılması için gerçekleştirilen eğitimlerin, kendi güvenliğini sağlama, sakin bir şekilde kazazedelere zarar vermeden iyi organizasyon olarak müdahale etme hususlarında yapılacakların, canlandırma yöntemiyle anlatıldığını ifade eden Tollu, tatbikatın başarı ile tamamlanmasından dolayı teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.