.

Erdemli Belediyesi yol çalışmalarını Çeşmeli’de sürdürdü

Genel 22.10.2018 - 12:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1542+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi yol çalışmalarını Çeşmeli’de sürdürdü

Erdemli Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çeşmeli Mahallesi’nin yol açma, genişletme, parke ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.Erdemli Belediyesi, ilçenin dört bir yanında olduğu gibi büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına eklenen kırsal bölgelerde de çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Bütün eksiklikler tespit edilmiş durumda ve çok yakında hepsini çözüme kavuşturacağız. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz" dedi.
Erdemli Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çeşmeli Mahallesi’nin yol açma, genişletme, parke ve sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.
Erdemli Belediyesi, ilçenin dört bir yanında olduğu gibi büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına eklenen kırsal bölgelerde de çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla ilgili konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Bütün eksiklikler tespit edilmiş durumda ve çok yakında hepsini çözüme kavuşturacağız. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bunda zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.