.

Erdemli Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Genel 15.10.2018 - 13:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1948+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama, yol yapım ve bakım çalışmalarını Karaahmetli Mahallesi’nde sürdürüyor.2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen bölgelerde çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi, Karaahmetli Mahallesi’nde asfalt öncesi alt yapı temel çalışmalarına başladı.Sosyal, kültürel ve her alanda süren projelerinin yanı sıra Erdemli’nin her mahallesinde asfalt-yol parke çalışmaları ve yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bundan sonraki süreçte bu çalışmaların artarak ve hızlanarak devam edeceğini vurguladı. Asfaltsız yer bırakmayacaklarını kaydeden Tollu, çağdaş şehircilik anlayışının en temel hizmetinin yol hizmeti olduğunu söyledi.
Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama, yol yapım ve bakım çalışmalarını Karaahmetli Mahallesi’nde sürdürüyor.
2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasasıyla köy statüsünden mahalleye dönüşen bölgelerde çalışmalarını sürdüren Erdemli Belediyesi, Karaahmetli Mahallesi’nde asfalt öncesi alt yapı temel çalışmalarına başladı.
Sosyal, kültürel ve her alanda süren projelerinin yanı sıra Erdemli’nin her mahallesinde asfalt-yol parke çalışmaları ve yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bundan sonraki süreçte bu çalışmaların artarak ve hızlanarak devam edeceğini vurguladı. Asfaltsız yer bırakmayacaklarını kaydeden Tollu, çağdaş şehircilik anlayışının en temel hizmetinin yol hizmeti olduğunu söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.