.

Erdemli Belediyesi 2 bin 200 rakımda yol çalışmalarını sürdürüyor

Genel 11.10.2018 - 09:30, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2138+ kez okundu.
 

Erdemli Belediyesi 2 bin 200 rakımda yol çalışmalarını sürdürüyor

Erdemli Belediyesi, 2 bin 200 metre yükseklikte olan Karakeşli Mahallesi’nin yol sorununu gerçekleştirdiği stabilize yol çalışmalarıyla çözüme kavuşturuyor.Erdemli Belediyesi ilçenin her yerinde eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Karakeşli Yüğlük yaylasında Erdemli Belediyesi Fen İşleri ekipleri 2 bin 200 rakımda stabilize yol çalışmasına devam ediyor. Büyükşehir Yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını hatırlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ’asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek için canla başla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Erdemli Belediyesi, 2 bin 200 metre yükseklikte olan Karakeşli Mahallesi’nin yol sorununu gerçekleştirdiği stabilize yol çalışmalarıyla çözüme kavuşturuyor.
Erdemli Belediyesi ilçenin her yerinde eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Karakeşli Yüğlük yaylasında Erdemli Belediyesi Fen İşleri ekipleri 2 bin 200 rakımda stabilize yol çalışmasına devam ediyor. Büyükşehir Yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını hatırlatan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ’asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek için canla başla çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.