.

Enerjisa Enerji, müşteri işlemlerini mobile taşıdı

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 04.05.2021 - 13:29, Güncelleme: 04.05.2021 - 13:29 2167+ kez okundu.
 

Enerjisa Enerji, müşteri işlemlerini mobile taşıdı

Enerjisa Enerji müşterileri, Online Hizmetler Merkezi ve mobil uygulaması ile abonelik yaptırma ve abonelik iptali işlemlerini online olarak gerçekleştirebilecek.Elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi olan Enerjisa Enerji, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere geliştirdiği yeniliklere devam ediyor. Şirket müşterileri abonelik yaptırma ve abonelik iptali dahil tüm elektrik işlemlerini Online Hizmetler Merkezi ve Enerjisa Mobil uygulama üzerinden de gerçekleştirebilecek. Bu işlemlerin online kanallara taşınmasıyla birlikte müşteriler, Hizmet Noktalarına gitmek zorunda kalmadan işlemlerini gerçekleştirebilecek. Online kanalda gerekli bilgileri dolduran müşteriler, belge toplama sürecinden de kurtularak, işlemlerini telefonlarından 7/24 yapabilecek.Abonelik iptali 3 dakika, yeni abonelik işlemi ise 5 dakikada tamamlanabiliyorKonuyla ilgili açıklamalarda bulunan Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Türkiye’de 14 ilde 21 milyondan fazla insanımıza elektrik perakende satış hizmeti sağlıyoruz. Son 10 yılda yaptığımız 1,5 milyar TL’den fazla teknoloji yatırımı sayesinde bugün sektörde öncü konumdayız. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 4 oranında olan dijital kanal kullanım oranımız, 2020 yılında artan hizmet çeşitliliği ve pandeminin de etkisiyle yüzde 20 seviyelerine ulaştı ve dijital kanallarımızdan yaklaşık 500 bin işlem gerçekleşti. Online Hizmetler Merkezi ve mobil uygulama ile abonelik yaptırma ve abonelik iptali hizmetlerini dijital ortama taşıyarak, zaman ve kaynakların kullanımı noktasında önemli bir tasarruf sağladık. Ayrıca müşterilerimiz hizmetlerimize yönelik talep ve geri bildirimlerini de online olarak bizimle paylaşabiliyorlar. En önemlisi, müşterilerimiz fiziki kanalları ziyaret etmeden evlerinin konforunda ödeme işlemleri, abonelik iptali ve diğer taleplerinin yanı sıra abonelik yaptırma işlemini de kolayca online kanallarımızdan gerçekleştirebiliyor. Müşterilerimizin memnuniyetini bu sayede daha da artıracağımıza inanıyoruz" dedi.
Enerjisa Enerji müşterileri, Online Hizmetler Merkezi ve mobil uygulaması ile abonelik yaptırma ve abonelik iptali işlemlerini online olarak gerçekleştirebilecek.

Elektrik dağıtım ve perakende satış şirketi olan Enerjisa Enerji, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak üzere geliştirdiği yeniliklere devam ediyor. Şirket müşterileri abonelik yaptırma ve abonelik iptali dahil tüm elektrik işlemlerini Online Hizmetler Merkezi ve Enerjisa Mobil uygulama üzerinden de gerçekleştirebilecek. Bu işlemlerin online kanallara taşınmasıyla birlikte müşteriler, Hizmet Noktalarına gitmek zorunda kalmadan işlemlerini gerçekleştirebilecek. Online kanalda gerekli bilgileri dolduran müşteriler, belge toplama sürecinden de kurtularak, işlemlerini telefonlarından 7/24 yapabilecek.

Abonelik iptali 3 dakika, yeni abonelik işlemi ise 5 dakikada tamamlanabiliyor
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Enerjisa Perakende Satış Şirketleri Genel Müdürü Ersin Esentürk, “Türkiye’de 14 ilde 21 milyondan fazla insanımıza elektrik perakende satış hizmeti sağlıyoruz. Son 10 yılda yaptığımız 1,5 milyar TL’den fazla teknoloji yatırımı sayesinde bugün sektörde öncü konumdayız. Geçtiğimiz yıllarda yüzde 4 oranında olan dijital kanal kullanım oranımız, 2020 yılında artan hizmet çeşitliliği ve pandeminin de etkisiyle yüzde 20 seviyelerine ulaştı ve dijital kanallarımızdan yaklaşık 500 bin işlem gerçekleşti. Online Hizmetler Merkezi ve mobil uygulama ile abonelik yaptırma ve abonelik iptali hizmetlerini dijital ortama taşıyarak, zaman ve kaynakların kullanımı noktasında önemli bir tasarruf sağladık. Ayrıca müşterilerimiz hizmetlerimize yönelik talep ve geri bildirimlerini de online olarak bizimle paylaşabiliyorlar. En önemlisi, müşterilerimiz fiziki kanalları ziyaret etmeden evlerinin konforunda ödeme işlemleri, abonelik iptali ve diğer taleplerinin yanı sıra abonelik yaptırma işlemini de kolayca online kanallarımızdan gerçekleştirebiliyor. Müşterilerimizin memnuniyetini bu sayede daha da artıracağımıza inanıyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.