.

EMŞAV Tarsus Şubesi Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğanı Ziyaret etti

Tarsus (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 22.01.2022 - 14:41, Güncelleme: 22.01.2022 - 16:50 3573+ kez okundu.
 

EMŞAV Tarsus Şubesi Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğanı Ziyaret etti

EMŞAV Tarsus Şubesi Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğanı Ziyaret etti

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan’ı  EMŞAV   (Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı) Tarsus Şubesi makamında ziyaret etti.  Emşav Tarsus Şubesine yeni atanan Başkan İbrahim Özdemir  ve yönetim kurulu üyeleri  Güven Yıkman, İlkay Beyti Tutucu, Alpaslan Doğan , Alican Kaya, Nurettin Çıplak, Necip Efe Yılmaz, Fatih Kara katılımı ile gerçekleşen tanışma ve gündem değerlendirme amaçlı ziyaret  sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirildi. Vakfın  faliyet konuları , hedefleri ve yaptıkları çalışmalar ve Tarsus Belediyesi ile koordineli bir çalışma isteği Başkan Haluk Bozdoğan’a iletildi. Başkan Bozdoğan Halk ve Cumhuriyetin değişmez değerleri için çalışan bütün Vakıflar destekçisi olduklarını belirtti. Vakıflara destek konusunda yasal mevzuatında uygun olduğunu belirterek, Şehit, Gazi  ve yakınları ile belediye bünyesinde bir oluşuma gidildiğini belirtti. Bu birimle koordineli çalışılarak ailelere her konuda destek olunacağı güvencesini verdi.  Tarsus’un gündemi  ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Bozdoğan ; Tarsus’a yapılan yatırımların değerinden ve bu konuda alınması gereken zorlu süreçten bahsetti . İleriye yönelik  Belediyenin planlarından ve bugüne kadar Tarsus  için yapılan  güzel işlerden ve bu konuda çaba harcayan Tarsus’un değerli  insanlarından bahsetti. Bu konuda tüm Tarsus’luların desteğini bekledikleri  ve Ankarda’ki siyasetçilere bu konuda talepte bulunulması gerektiğini belirtti.  Görüşme iyi niyet dilekleri, ve koordineli  olarak,birlik beraberlik,çalışma konusunda birimler arası görüşmelerin başlaması kararıyla sonuçlandı.
EMŞAV Tarsus Şubesi Tarsus Belediye Başkanı Dr Haluk Bozdoğanı Ziyaret etti

Tarsus Belediye Başkanı Dr.Haluk Bozdoğan’ı  EMŞAV 
 (Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı) Tarsus Şubesi makamında ziyaret etti. 
Emşav Tarsus Şubesine yeni atanan Başkan İbrahim Özdemir  ve yönetim kurulu üyeleri  Güven Yıkman, İlkay Beyti Tutucu, Alpaslan Doğan , Alican Kaya, Nurettin Çıplak, Necip Efe Yılmaz, Fatih Kara katılımı ile gerçekleşen tanışma ve gündem değerlendirme amaçlı ziyaret  sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirildi.
Vakfın  faliyet konuları , hedefleri ve yaptıkları çalışmalar ve Tarsus Belediyesi ile koordineli bir çalışma isteği Başkan Haluk Bozdoğan’a iletildi. Başkan Bozdoğan Halk ve Cumhuriyetin değişmez değerleri için çalışan bütün Vakıflar destekçisi olduklarını belirtti. Vakıflara destek konusunda yasal mevzuatında uygun olduğunu belirterek, Şehit, Gazi  ve yakınları ile belediye bünyesinde bir oluşuma gidildiğini belirtti. Bu birimle koordineli çalışılarak ailelere her konuda destek olunacağı güvencesini verdi. 
Tarsus’un gündemi  ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Bozdoğan ; Tarsus’a yapılan yatırımların değerinden ve bu konuda alınması gereken zorlu süreçten bahsetti . İleriye yönelik  Belediyenin planlarından ve bugüne kadar Tarsus  için yapılan  güzel işlerden ve bu konuda çaba harcayan Tarsus’un değerli  insanlarından bahsetti. Bu konuda tüm Tarsus’luların desteğini bekledikleri  ve Ankarda’ki siyasetçilere bu konuda talepte bulunulması gerektiğini belirtti. 
Görüşme iyi niyet dilekleri, ve koordineli  olarak,birlik beraberlik,çalışma konusunda birimler arası görüşmelerin başlaması kararıyla sonuçlandı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.