.

Emre Akbaba eski takımı Alanyaspor a döndü

Spor (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.09.2021 - 09:56, Güncelleme: 04.09.2021 - 09:56 2168+ kez okundu.
 

Emre Akbaba eski takımı Alanyaspor a döndü

Galatasaray ın büyük umutlarla transfer etmesine rağmen yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü istediği formu yakalayamayan Emre Akbaba kulüpten ayrıldı

2018 yılında Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen ancak geçirdiği talihsiz sakatlıklar ve performans düşüklüğü nedeniyle beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Emre Akbaba, yeni bir sayfa açtı. ALANYAPOR'A KİRALANDI Teknik Direktör Fatih Terim'in onay vermesiyle Galatasaray ve Alanyaspor takımları Emre Akbaba'nın geçici transferi konusunda anlaştı. 2021'de sözleşmesi bitmesine karşın sezon başında yeni mukavele imzalanan Emre Akbaba, eski kulübü Aytemiz Alanyaspor'a kiralandı. Galatasaray'la 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Akbaba, sezon sonuna kadar Alanyaspor forması giyecek. GALATASARAY'LA 73 MAÇTA GÖREV ALDI Sarı kırmızılı formayla 3 sezonda 73 maçta görev alabilen Emre, 14 gol atıp 8 de asist katkısında bulundu.
Galatasaray ın büyük umutlarla transfer etmesine rağmen yaşadığı sakatlıklar yüzünden bir türlü istediği formu yakalayamayan Emre Akbaba kulüpten ayrıldı

2018 yılında  Aytemiz Alanyaspor'dan transfer edilen ancak geçirdiği talihsiz sakatlıklar ve performans düşüklüğü nedeniyle beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen  Emre Akbaba, yeni bir sayfa açtı. ALANYAPOR'A KİRALANDI Teknik Direktör Fatih Terim'in onay vermesiyle Galatasaray ve Alanyaspor takımları Emre Akbaba'nın geçici transferi konusunda anlaştı. 2021'de sözleşmesi bitmesine karşın sezon başında yeni mukavele imzalanan Emre Akbaba, eski kulübü Aytemiz Alanyaspor'a kiralandı. Galatasaray'la 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Emre Akbaba, sezon sonuna kadar Alanyaspor forması giyecek. GALATASARAY'LA 73 MAÇTA GÖREV ALDI Sarı kırmızılı formayla 3 sezonda 73 maçta görev alabilen Emre, 14 gol atıp 8 de asist katkısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.