.

Dev tablo yuvasına kavuştu

14.03.2019 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2372+ kez okundu.
 

Dev tablo yuvasına kavuştu

23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Mersinlileri sanatla buluşturan Bir Tablo Bin Fırça projesinin pek çok insanın emeğiyle hazırlanmış dev tablo yeni yuvasında yerini aldı.Palm City Mersin AVM’de gerçekleşen etkinlik, her yaş grubundan insanın katılımıyla gerçekleşti. Nuit Reklam Ajansı’nın yönettiği projenin sanat yönetmenliğini ressam Cemil Özçelik’in yaptığı Bir Tablo Bin Fırça projesi yediden yetmişe birçok sanatseverin gönlünde taht kurdu. Proje bitiminde tablonun bağışlanacağına dair yapılan çağrıya gelen birçok talebin akabinde Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu tablonun yeni yuvası oldu. Çocukların hayallerini ve umutlarını yansıtan bin fırçalık bu mükemmel tablo yine çocukların umutlarını yeşertecek noktada yerini almış oldu.Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu’nu temsilen tabloyu teslim alan okul müdürü Kenan Sar, böylesi bir dayanışmanın verdiği mutluluğu dile getirerek, çocuklar adına birlikteliğin ve paylaşmanın önemini belirterek, emeğe ve sanata olan destekleri adına Palm City Mersin ailesine teşekkür etti.
23 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında Mersinlileri sanatla buluşturan Bir Tablo Bin Fırça projesinin pek çok insanın emeğiyle hazırlanmış dev tablo yeni yuvasında yerini aldı.

Palm City Mersin AVM’de gerçekleşen etkinlik, her yaş grubundan insanın katılımıyla gerçekleşti. Nuit Reklam Ajansı’nın yönettiği projenin sanat yönetmenliğini ressam Cemil Özçelik’in yaptığı Bir Tablo Bin Fırça projesi yediden yetmişe birçok sanatseverin gönlünde taht kurdu. Proje bitiminde tablonun bağışlanacağına dair yapılan çağrıya gelen birçok talebin akabinde Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu tablonun yeni yuvası oldu. Çocukların hayallerini ve umutlarını yansıtan bin fırçalık bu mükemmel tablo yine çocukların umutlarını yeşertecek noktada yerini almış oldu.

Musalı Veli Haşim Çiftçi İlkokulu’nu temsilen tabloyu teslim alan okul müdürü Kenan Sar, böylesi bir dayanışmanın verdiği mutluluğu dile getirerek, çocuklar adına birlikteliğin ve paylaşmanın önemini belirterek, emeğe ve sanata olan destekleri adına Palm City Mersin ailesine teşekkür etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.