.

DEREBAHÇE TARIM KREDİ MARKET KAPILARINI İLKADIMLILARA AÇILDI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 23.12.2020 - 11:00, Güncelleme: 30.12.2020 - 11:04 2142+ kez okundu.
 

DEREBAHÇE TARIM KREDİ MARKET KAPILARINI İLKADIMLILARA AÇILDI

DEREBAHÇE TARIM KREDİ MARKET KAPILARINI İLKADIMLILARA AÇILDI

TARIM KREDİ MARKETİN 5.İNCİ ŞUBESİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞ HİZMETE AÇTI  DEREBAHÇE TARIM KREDİ MARKET KAPILARINI İLKADIMLILARA AÇTI  Üretimde devamlılığı sağlamak, tüketicilerin de kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşması açısından denge unsuru olarak kurulan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin Samsunda 5 inci Şubesi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın kurdele kesimi ile hizmete açıldı.  İlk şubesi 2017'de açılan ve başlangıçta fiyat regülasyonu amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketler, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin Samsun’da 5’inci, Türkiye genelinde ise 122’inci marketi olan Derebahçe Şubesi düzenlenen açılış töreni ile vatandaşlara kapılarını açtı. “İlimizin ekonomik hayatına katkı sağlayacak” Kooperatif  Market Derebahçe merkez şubesinin açılışında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ” Tarım Kredi Kooperatiflerinin ülkemizde tarımsal üretimi ve üretimin değerlendirilmesi bağlamında çok önemli fonksiyonlar icra eden çok köklü bir kuruluş. Kendimde Tarım Kredi Kooperatifinde farklı illerde bölge müdürlüğü yapmış aynı zamanda bu camianın hizmetlerini ve işleyişini yakından bilen bir insanım. Üretici boyutuyla çok geniş bir etki alanına sahipken, pazarlama alanında da özellikle Kooperatif Marketler vesilesiyle çok daha geniş bir alana hitap etmekte. Piyasa düzenleyicisi pozisyonunda, fiyat istikrarı noktasında ve ürün kalitesi noktasında ortaya bir standart koyması bakımından İlkadım ilçemizde bir yenisini daha ilçe halkımızın hizmetine açmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Açılan her yeni işyeri yaşadığımızı şehrin ekonomik hayatına katkı sağlayacağına inancımız tamdır. İlçemizdeki bu kooperatif marketinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tarım Kredi Kooperatif marketimizi Derebahçe Mahallemize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.  “İlk alışveriş Başkan Demirtaş’dan” Açılış sonrası Başkan Demirtaş yeni hizmete sunulan Derebahçe Tarım Kredi Kooperatif Marketin reyonlarını gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı. İlk alış verişi yapan Başkan Demirtaş, "kasada temassız ödeme yapıp kurallara uyalım koronavirüsü hayatımızdan uzak tutalım" mesajı verdi.
DEREBAHÇE TARIM KREDİ MARKET KAPILARINI İLKADIMLILARA AÇILDI

TARIM KREDİ MARKETİN 5.İNCİ ŞUBESİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞ HİZMETE AÇTI

 DEREBAHÇE TARIM KREDİ MARKET KAPILARINI İLKADIMLILARA AÇTI

 Üretimde devamlılığı sağlamak, tüketicilerin de kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere ulaşması açısından denge unsuru olarak kurulan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin Samsunda 5 inci Şubesi İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

 İlk şubesi 2017'de açılan ve başlangıçta fiyat regülasyonu amacıyla büyük şehirlerde teşkilatlanan Kooperatif Marketler, tüketicilere daha yaygın bir ağ ile hizmet sunabilmek adına yurt genelinde şube sayısını artırmaya devam ediyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketlerin Samsun’da 5’inci, Türkiye genelinde ise 122’inci marketi olan Derebahçe Şubesi düzenlenen açılış töreni ile vatandaşlara kapılarını açtı.

“İlimizin ekonomik hayatına katkı sağlayacak”

Kooperatif  Market Derebahçe merkez şubesinin açılışında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,

” Tarım Kredi Kooperatiflerinin ülkemizde tarımsal üretimi ve üretimin değerlendirilmesi bağlamında çok önemli fonksiyonlar icra eden çok köklü bir kuruluş. Kendimde Tarım Kredi Kooperatifinde farklı illerde bölge müdürlüğü yapmış aynı zamanda bu camianın hizmetlerini ve işleyişini yakından bilen bir insanım. Üretici boyutuyla çok geniş bir etki alanına sahipken, pazarlama alanında da özellikle Kooperatif Marketler vesilesiyle çok daha geniş bir alana hitap etmekte. Piyasa düzenleyicisi pozisyonunda, fiyat istikrarı noktasında ve ürün kalitesi noktasında ortaya bir standart koyması bakımından İlkadım ilçemizde bir yenisini daha ilçe halkımızın hizmetine açmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Açılan her yeni işyeri yaşadığımızı şehrin ekonomik hayatına katkı sağlayacağına inancımız tamdır. İlçemizdeki bu kooperatif marketinin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tarım Kredi Kooperatif marketimizi Derebahçe Mahallemize hayırlı olsun”

ifadelerinde bulundu.

 “İlk alışveriş Başkan Demirtaş’dan”

Açılış sonrası Başkan Demirtaş yeni hizmete sunulan Derebahçe Tarım Kredi Kooperatif Marketin reyonlarını gezerek ürünler hakkında bilgiler aldı. İlk alış verişi yapan Başkan Demirtaş,

"kasada temassız ödeme yapıp kurallara uyalım koronavirüsü hayatımızdan uzak tutalım"

mesajı verdi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.