.

CİLT SERUMU FAYDALARI

Sağlık (TG) - TARSUS GAZETESİ | 23.02.2021 - 16:45, Güncelleme: 23.02.2021 - 16:45 3068+ kez okundu.
 

CİLT SERUMU FAYDALARI

CİLT SERUMU FAYDALARI

Cilt serumları, diğer cilt bakım ürünlerinden farklı olarak çok yoğun ve çok güçlü bir içeriğe sahip olup kolay bir emilebilen maddeler içerir.           CİLT SERUMU NEDİR? Cilt temizliği yaptıktan sonra normal nemlendirici ya da farklı kremler yerine yoğun ve güçlü içeriklere sahip olan ve cilt tarafından hızlıca emilen ürünler, cilt serumu olarak adlandırılır. Sıvı formunda olan cilt serumları cildin en derin katmanlarına kadar etki eder. Cilde hızlı nüfuz etmesi nedeniyle tercih edilmektedir. Cildin ihtiyacı olan tüm bakımları yapar.           CİLT BAKIM SERUMU FAYDALARI Cildi diğer kremlere göre daha iyi besler. Yaşlanmış ciltleri gençleştirir. Cilt tarafından kolay ve hızlı emilir. Cildin en derin tabakasına kadar ulaşarak nemlendirme görevi yapar. Cilt nemini muhafaza eder. Cildi sıkılaştırır ve güzelleştirir.           CİLT SERUMU NE ZAMAN KULLANILIR? Kullanacağınız serum çeşidine göre farklılık gösteren bir durumdur. Cilt serumu kutusunun üzerine yazan talimatları uygulamanız önerilir. Günde 1 defa kullanmanız tavsiye edilir. Serumu uygulamadan önce cildinizi temizleyin. Yüzünüzü güzelce yıkayın. Tonik yardımı ile cildinizdeki kir ve yağı arındırın. Daha sonra serumu yüzünüze uygulayın. 2-3 damla serum yeterli olacaktır. Uygulama esnasında nazikçe masaj gerekir. Daha sonra ise nemlendirici ile cildinizi güzelce nemlendirebilirsiniz.
CİLT SERUMU FAYDALARI

Cilt serumları, diğer cilt bakım ürünlerinden farklı olarak çok yoğun ve çok güçlü bir içeriğe sahip olup kolay bir emilebilen maddeler içerir.

          CİLT SERUMU NEDİR?

Cilt temizliği yaptıktan sonra normal nemlendirici ya da farklı kremler yerine yoğun ve güçlü içeriklere sahip olan ve cilt tarafından hızlıca emilen ürünler, cilt serumu olarak adlandırılır. Sıvı formunda olan cilt serumları cildin en derin katmanlarına kadar etki eder. Cilde hızlı nüfuz etmesi nedeniyle tercih edilmektedir. Cildin ihtiyacı olan tüm bakımları yapar.

          CİLT BAKIM SERUMU FAYDALARI

  • Cildi diğer kremlere göre daha iyi besler.
  • Yaşlanmış ciltleri gençleştirir.
  • Cilt tarafından kolay ve hızlı emilir.
  • Cildin en derin tabakasına kadar ulaşarak nemlendirme görevi yapar.
  • Cilt nemini muhafaza eder.
  • Cildi sıkılaştırır ve güzelleştirir.

          CİLT SERUMU NE ZAMAN KULLANILIR?

Kullanacağınız serum çeşidine göre farklılık gösteren bir durumdur. Cilt serumu kutusunun üzerine yazan talimatları uygulamanız önerilir. Günde 1 defa kullanmanız tavsiye edilir. Serumu uygulamadan önce cildinizi temizleyin. Yüzünüzü güzelce yıkayın. Tonik yardımı ile cildinizdeki kir ve yağı arındırın. Daha sonra serumu yüzünüze uygulayın. 2-3 damla serum yeterli olacaktır. Uygulama esnasında nazikçe masaj gerekir. Daha sonra ise nemlendirici ile cildinizi güzelce nemlendirebilirsiniz.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.