.

CHP Adayı Vahap SEÇER Tarsus'ta seçmenlerle buluştu

12.01.2019 - 10:48, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2683+ kez okundu.
 

CHP Adayı Vahap SEÇER Tarsus'ta seçmenlerle buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap SEÇER seçim çalışmalarına doğum yeri olan Tarsus ilçesinden başladı. Tarsus CHP ilçe binası önünde binlerce seçmenin yoğun ilgisi ile karşılanan Vahap SEÇER, Kürt, Türk, Arap ve parti ayrımı yapmadan herkese hizmet edeceklerini söyledi. [caption id="attachment_5612" align="aligncenter" width="1600"] Vahap Seçer Tarsus'ta[/caption] Doğduğum yerde, doyduğum yerde Tarsus Vahap Seçer, kendisini karşılayan yoğun kalabalığa, Doğum yerim Tarsus, doyduğum yerde Tarsus, anne ve babamın mezarı da Tarsus'ta ve benim geleceğimin yani çocuklarımın mezarı da Tarsus'ta olacak. Hepinize merhabalar. diyerek söze girdi. [caption id="attachment_5611" align="aligncenter" width="1600"] Vahap Seçer Tarsus'ta[/caption] "Allah'ın yarattığı her türlü varlığa hizmet etmek için geliyorum." Tarsus Seninle Gurur Duyuyor sloganları eşliğinde konuşmasına devam eden Vahap Seçer, Mersin de benimle gurur duyacak.  nisandan itibaren Allah nasip edecek. ben hayatımın hiç bir alanında  samimiyetin, iyi niyetin, emeğin ve alın terinin boşa çıktığını görmedim. İyi niyetle, samimiyetle ve isteyerek çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisinin Mersin büyükşehir belediye başkan adayıyım, Tarsus'luyum, anamurdan Tarsus'a kadar bütün hemşehrilerime, kurda kuşa, börtü böceğe, Allah'ın yarattığı her türlü varlığa hizmet etmek için geliyorum. dedi. Siyasetin en alt kademesinden başladığını hatırlatan Vahap Seçer, ilçe başkanlığı esnasında her zaman arkadaşlarının yanında bulunarak ailesiyle beraber hizmet ettiğini söyledi. [caption id="attachment_5613" align="aligncenter" width="1600"] Vahap Seçer Tarsus'ta[/caption] Ben seçimi kazanmak için her şeyi yapacağım Ben elimden geleni değil, her şeyi yapacağım diyen Vahap Seçer, işsizliği işaret ederek buna çözüm bulacağını ve sadece CHP'lilerin değil, Ak Parti, İyi Parti, MHP'nin de oylarına talip olduğunu söyledi. Konuşmasından sonra yarenlik alanında esnaflarla görüşerek, esnafların şikayet ve önerilerini dinledi.
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap SEÇER seçim çalışmalarına doğum yeri olan Tarsus ilçesinden başladı. Tarsus CHP ilçe binası önünde binlerce seçmenin yoğun ilgisi ile karşılanan Vahap SEÇER, Kürt, Türk, Arap ve parti ayrımı yapmadan herkese hizmet edeceklerini söyledi. [caption id="attachment_5612" align="aligncenter" width="1600"]Vahap Seçer Tarsus'ta Vahap Seçer Tarsus'ta[/caption]

Doğduğum yerde, doyduğum yerde Tarsus

Vahap Seçer, kendisini karşılayan yoğun kalabalığa,
Doğum yerim Tarsus, doyduğum yerde Tarsus, anne ve babamın mezarı da Tarsus'ta ve benim geleceğimin yani çocuklarımın mezarı da Tarsus'ta olacak. Hepinize merhabalar.
diyerek söze girdi. [caption id="attachment_5611" align="aligncenter" width="1600"]Vahap Seçer Tarsus'ta Vahap Seçer Tarsus'ta[/caption]

"Allah'ın yarattığı her türlü varlığa hizmet etmek için geliyorum."

Tarsus Seninle Gurur Duyuyor sloganları eşliğinde konuşmasına devam eden Vahap Seçer,
Mersin de benimle gurur duyacak.  nisandan itibaren Allah nasip edecek. ben hayatımın hiç bir alanında  samimiyetin, iyi niyetin, emeğin ve alın terinin boşa çıktığını görmedim. İyi niyetle, samimiyetle ve isteyerek çalıştım. Cumhuriyet Halk Partisinin Mersin büyükşehir belediye başkan adayıyım, Tarsus'luyum, anamurdan Tarsus'a kadar bütün hemşehrilerime, kurda kuşa, börtü böceğe, Allah'ın yarattığı her türlü varlığa hizmet etmek için geliyorum.
dedi. Siyasetin en alt kademesinden başladığını hatırlatan Vahap Seçer, ilçe başkanlığı esnasında her zaman arkadaşlarının yanında bulunarak ailesiyle beraber hizmet ettiğini söyledi. [caption id="attachment_5613" align="aligncenter" width="1600"]Vahap Seçer Tarsus'ta Vahap Seçer Tarsus'ta[/caption]

Ben seçimi kazanmak için her şeyi yapacağım

Ben elimden geleni değil, her şeyi yapacağım diyen Vahap Seçer, işsizliği işaret ederek buna çözüm bulacağını ve sadece CHP'lilerin değil, Ak Parti, İyi Parti, MHP'nin de oylarına talip olduğunu söyledi. Konuşmasından sonra yarenlik alanında esnaflarla görüşerek, esnafların şikayet ve önerilerini dinledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.