.

BÜYÜKŞEHİR’DEN COŞKU DOLU BİR PROGRAM DAHA

Etkinlik (TG) - TARSUS GAZETESİ | 30.12.2020 - 09:03, Güncelleme: 30.12.2020 - 09:08 5572+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN COŞKU DOLU BİR PROGRAM DAHA

BÜYÜKŞEHİR’DEN COŞKU DOLU BİR PROGRAM DAHA

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, YENİ YIL KONSERİYLE EVLERE KONUK OLUYOR BÜYÜKŞEHİR’İN ONLİNE KONSERİ İLE MERSİNLİLER 2021’E EZGİLERLE GİRECEK BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 OCAK İÇİN COŞKU DOLU BİR PROGRAM DAHA Salgın sürecinde kent genelinde önemli çalışmalar yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla girerken de vatandaşlar için coşku dolu konser programı hazırladı. Yeni yıl konseri Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Büyükşehir ayrıca 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş günü için de bir konser programı hazırladı. Düzenlenecek iki konser de saat 20.00’de canlı olarak yayınlanacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde etkilerini sürdüren Koronavirüs salgını sürecinde kent genelinde ihtiyaç sahibi yurttaşlara ve esnafa desteğini hep sürdürürken, en çok sağlık dileğinin tutulduğu yeni yıl için de coşku dolu bir konser programı hazırladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen program Büyükşehir’in sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Büyükşehir ayrıca 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş günü için de konser programı hazırladı. Sanatçıların birbirinden güzel eserleri seslendireceği konserde halk oyunları ekibi ile Bando Takımı da yerini alacak. Düzenlenecek iki konser de saat 20.00’de canlı olarak yayınlanacak. Büyükşehir’in yeni yıl konseriyle evler şenlenecek   Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenleyeceği yeni yıl konseri programıyla sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinin tutulduğu yeni yıl akşamında Mersinliler’in evleri ezgilerle dolacak. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sanatçıları, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Topluluğu sanatçılarının birbirinden güzel eserleri seslendireceği online konseri yurttaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube sayfalarında canlı olarak izleyebilecek. Yılbaşı konseri programında konuk sanatçılar da yerini alacak. Büyükşehir bünyesinde performansını sergileyen halk dansları ekibinin gösterisi ise göz dolduracak. 3 Ocak Mersin’in kurtuluş gününe yaraşır bir konser daha Büyükşehir, Akdeniz’in incisi Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü için de dopdolu bir konser programı hazırlıyor. 3 Ocak ruhuna yaraşacak konser için Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Topluluğu sanatçıları ile konuk sanatçılar yerini alacak ve değerli eserleri Mersinliler’le paylaşacak. Halk Oyunları ekibi ile Bando Takımı da 3 Ocak’a özel hazırladıkları performansları sergileyecek. Yurttaşlar 3 Ocak günü canlı yayınlanacak olan programı Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından takip edebilecek.  
BÜYÜKŞEHİR’DEN COŞKU DOLU BİR PROGRAM DAHA

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, YENİ YIL KONSERİYLE EVLERE KONUK OLUYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN ONLİNE KONSERİ İLE MERSİNLİLER 2021’E EZGİLERLE GİRECEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN 3 OCAK İÇİN COŞKU DOLU BİR PROGRAM DAHA

Salgın sürecinde kent genelinde önemli çalışmalar yürüten Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni yıla girerken de vatandaşlar için coşku dolu konser programı hazırladı. Yeni yıl konseri Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından yayınlanacak. Büyükşehir ayrıca 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş günü için de bir konser programı hazırladı. Düzenlenecek iki konser de saat 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyada ve ülkemizde etkilerini sürdüren Koronavirüs salgını sürecinde kent genelinde ihtiyaç sahibi yurttaşlara ve esnafa desteğini hep sürdürürken, en çok sağlık dileğinin tutulduğu yeni yıl için de coşku dolu bir konser programı hazırladı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinesinde düzenlenen program Büyükşehir’in sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Büyükşehir ayrıca 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş günü için de konser programı hazırladı. Sanatçıların birbirinden güzel eserleri seslendireceği konserde halk oyunları ekibi ile Bando Takımı da yerini alacak. Düzenlenecek iki konser de saat 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Büyükşehir’in yeni yıl konseriyle evler şenlenecek  

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenleyeceği yeni yıl konseri programıyla sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinin tutulduğu yeni yıl akşamında Mersinliler’in evleri ezgilerle dolacak. Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası sanatçıları, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Topluluğu sanatçılarının birbirinden güzel eserleri seslendireceği online konseri yurttaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin Instagram, Facebook, Twitter ve Youtube sayfalarında canlı olarak izleyebilecek. Yılbaşı konseri programında konuk sanatçılar da yerini alacak. Büyükşehir bünyesinde performansını sergileyen halk dansları ekibinin gösterisi ise göz dolduracak.

3 Ocak Mersin’in kurtuluş gününe yaraşır bir konser daha

Büyükşehir, Akdeniz’in incisi Mersin’in düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü için de dopdolu bir konser programı hazırlıyor. 3 Ocak ruhuna yaraşacak konser için Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Topluluğu sanatçıları ile konuk sanatçılar yerini alacak ve değerli eserleri Mersinliler’le paylaşacak.

Halk Oyunları ekibi ile Bando Takımı da 3 Ocak’a özel hazırladıkları performansları sergileyecek. Yurttaşlar 3 Ocak günü canlı yayınlanacak olan programı Büyükşehir’in sosyal medya hesaplarından takip edebilecek.

 

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.