.

BÜYÜKŞEHİR’DEN, CEMEVLERİNDE YAPILACAK AŞURELERE KATKI

Genel 29.08.2020 - 06:41, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1759+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN, CEMEVLERİNDE YAPILACAK AŞURELERE KATKI

BÜYÜKŞEHİR’DEN, CEMEVLERİNDE YAPILACAK AŞURELERE KATKI Mersin Büyükşehir Belediyesi, idrak edilen Muharrem ayı sonrasında kaynatılacak aşure lokmalarına katkı sunuyor. Büyükşehir tarafından hazırlanan aşure lokmalarına katkı malzemeleri cemevlerine dağıtılıyor. Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç, Yenice mahallesinde bulunan Sıdkı Baba Cemevi Başkanı Ali Kuru ve muhtar Ali Sırdaş'ı ziyaret ederek malzemeleri teslim etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi, idrak edilen Muharrem ayı sonrasında kaynatılacak aşure lokmalarına katkı sunuyor. Büyükşehir tarafından hazırlanan aşure lokmalarına katkı malzemeleri cemevlerine dağıtılıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Yenice mahallesinde bulunan Sıdkı Baba Cemevi Başkanı Ali Kuru, muhtar Ali Sırdaş ve canları ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gönderdiği aşure lokmasına katkı malzemelerini telsin eden Ali Boltaç, Muharrem Ayı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini umut ettiğini belirterek, “Pandemi nedeniyle bu yıl sosyal mesafe olarak biraz uzak kalsak da, bizim gönüllerimiz bir, kalplerimiz bir. Aynı güzellikler için kalplerimiz atıyor. Bu vesileyle, Muharrem ayının tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.
BÜYÜKŞEHİR’DEN, CEMEVLERİNDE YAPILACAK AŞURELERE KATKI Mersin Büyükşehir Belediyesi, idrak edilen Muharrem ayı sonrasında kaynatılacak aşure lokmalarına katkı sunuyor. Büyükşehir tarafından hazırlanan aşure lokmalarına katkı malzemeleri cemevlerine dağıtılıyor. Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Koordinatörü Ali Boltaç, Yenice mahallesinde bulunan Sıdkı Baba Cemevi Başkanı Ali Kuru ve muhtar Ali Sırdaş'ı ziyaret ederek malzemeleri teslim etti. Mersin Büyükşehir Belediyesi, idrak edilen Muharrem ayı sonrasında kaynatılacak aşure lokmalarına katkı sunuyor. Büyükşehir tarafından hazırlanan aşure lokmalarına katkı malzemeleri cemevlerine dağıtılıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Koordinatörü Ali Boltaç, Yenice mahallesinde bulunan Sıdkı Baba Cemevi Başkanı Ali Kuru, muhtar Ali Sırdaş ve canları ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in gönderdiği aşure lokmasına katkı malzemelerini telsin eden Ali Boltaç, Muharrem Ayı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini umut ettiğini belirterek,
“Pandemi nedeniyle bu yıl sosyal mesafe olarak biraz uzak kalsak da, bizim gönüllerimiz bir, kalplerimiz bir. Aynı güzellikler için kalplerimiz atıyor. Bu vesileyle, Muharrem ayının tüm dünyaya sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum”
dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.