.

BÜYÜKŞEHİR ERKEK BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DE BAŞARIYLA İLERLİYOR

Spor (TG) - TARSUS GAZETESİ | 11.01.2021 - 09:30, Güncelleme: 11.01.2021 - 09:46 1764+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ERKEK BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DE BAŞARIYLA İLERLİYOR

BÜYÜKŞEHİR ERKEK BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DE BAŞARIYLA İLERLİYOR

BÜYÜKŞEHİR ERKEK BASKETBOL TAKIMI, KAYSERİ’DEN MUTLU DÖNDÜ ERKEK BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DE BAŞARIYLA İLERLİYOR Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde Kayseri deplasmanından 67-55’lik skorla galip ayrıldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Büyükşehir GSK Erkek Basketbol Takımı, Kayseri deplasmanından galip ayrıldı. Erkek Basketbol Takımı, 67-55’lik skorla evine mutlu döndü. Çekişmeli geçen maçta galibiyet Büyükşehir’in Kayserigaz GSK karşısında üstün bir oyun sergileyen Mersin Büyükşehir, ilk periyotta 19-18’lik skorla 1 sayı ile öne geçti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın 2. periyodunda bu defa üstün olan ev sahibi, 36-35 öne geçerek devre arasına önde girdi. Her iki ekibin de taktik savaşlarıyla sürdürdüğü maçta 3. periyot 49-49’luk skorla eşitlikle tamamlandı. Maçın son çeyreğinin nefesleri kestiği maçta Mersin Büyükşehir, Kayserigaz ekibini 67-55’lik skorla yenerek kente mutlu döndü.
BÜYÜKŞEHİR ERKEK BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DE BAŞARIYLA İLERLİYOR

BÜYÜKŞEHİR ERKEK BASKETBOL TAKIMI, KAYSERİ’DEN MUTLU DÖNDÜ

ERKEK BASKETBOL TAKIMI 2. LİG’DE BAŞARIYLA İLERLİYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde Kayseri deplasmanından 67-55’lik skorla galip ayrıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Erkek Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Erkekler İkinci Ligi’nde emin adımlarla ilerliyor. Büyükşehir GSK Erkek Basketbol Takımı, Kayseri deplasmanından galip ayrıldı. Erkek Basketbol Takımı, 67-55’lik skorla evine mutlu döndü.

Çekişmeli geçen maçta galibiyet Büyükşehir’in

Kayserigaz GSK karşısında üstün bir oyun sergileyen Mersin Büyükşehir, ilk periyotta 19-18’lik skorla 1 sayı ile öne geçti. Çekişmeli geçen karşılaşmanın 2. periyodunda bu defa üstün olan ev sahibi, 36-35 öne geçerek devre arasına önde girdi.

Her iki ekibin de taktik savaşlarıyla sürdürdüğü maçta 3. periyot 49-49’luk skorla eşitlikle tamamlandı.

Maçın son çeyreğinin nefesleri kestiği maçta Mersin Büyükşehir, Kayserigaz ekibini 67-55’lik skorla yenerek kente mutlu döndü.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.