.

Burhanettin Kocamaz adaylık çalışmalarına Çamlıyayla'dan başladı

07.12.2018 - 17:06, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2471+ kez okundu.
 

Burhanettin Kocamaz adaylık çalışmalarına Çamlıyayla'dan başladı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti'den aday olduğu 2019 yerel seçim çalışmalarına Çamlıyayla ilçe ziyareti ile başladı. [caption id="attachment_4700" align="aligncenter" width="1875"] Mehmet Fatih Sofu[/caption] Cuma namazını Tarsus Eshab-ı Kehf'te kıldıktan sonra saat 15:00 sularında, yaklaşık 500 araçlık bir konvoyla Çamlıyayla'ya çıkan Burhanettin Kocamaz, Mersin il başkanı Servet Koca ile birlikte Çamlıyayla İYİ Parti Genel Merkezini ziyaret ederek  İlçe Başkanı Kudret Özdemir ve Çamlıyayla İYİ Parti belediye başkan aday adayı Mehmet Fatih Sofu ile görüştü. [caption id="attachment_4701" align="aligncenter" width="1875"] Burhanettin Kocamaz, IYI Parti Camliyayla[/caption] Mersin Büyükşehir Belediye başkanlığı için İYİ Parti'den adayı olan Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarını başlattığı ve yaklaşık 6 bin oyu olan Çamlıyayla'da yüzlerce kişi tarafından sıcak karşılandı. Başkan Burhanettin Kocamaz, çarşı esnafıyla tek tek ilgilenerek ilçe esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi. Aday süreci ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Burhanettin Kocamaz, Aynı düşünceleri ayakta tutabilmek için yola çıktığımız, sayın Meral Akşener ve ekip arkadaşlarının çağrısına uyarak sizlerle birlikte İyilerle birlikte yola çıkmak için karar verdik ve bugün bu yüzden sizlerle birlikteyiz dedi. Seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Burhanettin Kocamaz daha sonra ilçeden ayrıldı.  
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti'den aday olduğu 2019 yerel seçim çalışmalarına Çamlıyayla ilçe ziyareti ile başladı. [caption id="attachment_4700" align="aligncenter" width="1875"]Mehmet Fatih Sofu Mehmet Fatih Sofu[/caption] Cuma namazını Tarsus Eshab-ı Kehf'te kıldıktan sonra saat 15:00 sularında, yaklaşık 500 araçlık bir konvoyla Çamlıyayla'ya çıkan Burhanettin Kocamaz, Mersin il başkanı Servet Koca ile birlikte Çamlıyayla İYİ Parti Genel Merkezini ziyaret ederek  İlçe Başkanı Kudret Özdemir ve Çamlıyayla İYİ Parti belediye başkan aday adayı Mehmet Fatih Sofu ile görüştü. [caption id="attachment_4701" align="aligncenter" width="1875"]Burhanettin Kocamaz, IYI Parti Camliyayla Burhanettin Kocamaz, IYI Parti Camliyayla[/caption] Mersin Büyükşehir Belediye başkanlığı için İYİ Parti'den adayı olan Burhanettin Kocamaz, seçim çalışmalarını başlattığı ve yaklaşık 6 bin oyu olan Çamlıyayla'da yüzlerce kişi tarafından sıcak karşılandı. Başkan Burhanettin Kocamaz, çarşı esnafıyla tek tek ilgilenerek ilçe esnafının sorun ve sıkıntılarını dinledi. Aday süreci ve projeleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Burhanettin Kocamaz,
Aynı düşünceleri ayakta tutabilmek için yola çıktığımız, sayın Meral Akşener ve ekip arkadaşlarının çağrısına uyarak sizlerle birlikte İyilerle birlikte yola çıkmak için karar verdik ve bugün bu yüzden sizlerle birlikteyiz
dedi. Seçim çalışmalarını ve projelerini anlatan Burhanettin Kocamaz daha sonra ilçeden ayrıldı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.