.

Bir tarafa yağacak, bir taraf yanacak! Meteoroloji’den iki farklı uyarı

Yaşam 24.07.2022 - 09:00, Güncelleme: 24.07.2022 - 09:00 7589+ kez okundu.
 

Bir tarafa yağacak, bir taraf yanacak! Meteoroloji’den iki farklı uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için sıcak hava uyarısı yapılırken, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarına gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre, Yurt genelinde sıcak ve nemli havanın devam edeceği, özellikle Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için aşırı sıcak havaya dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu. Ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Tokat'ın kuzeyi ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için sıcak hava uyarısı yapılırken, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarına gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı.

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan hava tahminine göre, Yurt genelinde sıcak ve nemli havanın devam edeceği, özellikle Marmara ve Kıyı Ege ile Akdeniz illeri için aşırı sıcak havaya dikkat edilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Ülkenin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Tokat'ın kuzeyi ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.