.

Batman Belediyesinden depremzedelere yardım

Gündem (MBH) - Mersin Blok Haber | 04.11.2020 - 12:58, Güncelleme: 04.11.2020 - 13:54 2446+ kez okundu.
 

Batman Belediyesinden depremzedelere yardım

Batman Belediyesinden depremzedelere yardım

Batman Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar için battaniye yardımında bulundu. Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından İzmir’deki vatandaşlara gönderilmek üzere ihtiyaç duyulan 300 adet kışlık battaniye Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerine teslim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, depremde evleri zarar gören İzmirli vatandaşlar için birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilediklerini ifade ederek, 300 adet kışlık battaniyeyi depremzedelere gönderilmesi için ilgili ekiplere teslim ettiklerini söyledi.
Batman Belediyesinden depremzedelere yardım

Batman Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar için battaniye yardımında bulundu.
Batman Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Batman Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından İzmir’deki vatandaşlara gönderilmek üzere ihtiyaç duyulan 300 adet kışlık battaniye Batman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ekiplerine teslim edildi. Belediye Başkan Yardımcısı Ali Osman Bilgili, depremde evleri zarar gören İzmirli vatandaşlar için birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilediklerini ifade ederek, 300 adet kışlık battaniyeyi depremzedelere gönderilmesi için ilgili ekiplere teslim ettiklerini söyledi.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.