.

BAŞKAN YILMAZ PANDEMİ KAHRAMANLARININ AİLELERİNİ UNUTMADI

Genel (TG) - TARSUS GAZETESİ | 26.04.2021 - 13:49, Güncelleme: 26.04.2021 - 13:49 2168+ kez okundu.
 

BAŞKAN YILMAZ PANDEMİ KAHRAMANLARININ AİLELERİNİ UNUTMADI

BAŞKAN YILMAZ PANDEMİ KAHRAMANLARININ AİLELERİNİ UNUTMADI

BAŞKAN YILMAZ, PANDEMİ KAHRAMANLARININ AİLELERİNİ UNUTMADI  Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin'de salgınla mücadelede yaşamını yitiren sağlık kahramanlarının ailelerine plaket takdim etti. 14 Mart Tıp Bayramı'nda Sağlık Kahramanları Parkı'nı hizmete açarak sağlık ordusuna ithaf eden Başkan Yılmaz; "Bu park, sağlık çalışanlarımızın Covid-19'a karşı gece gündüz demeden canları pahasına verdiği mücadelenin bir simgesidir" dedi. Başkan Yılmaz, Mersin'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 19 sağlık çalışanının adının yaşatıldığı ve kaidelerinin yer aldığı Korukent Mahallesi'ndeki anıt parkın açılış töreninde bulunamayan sağlık kahramanlarının aileleriyle bir araya geldi. "Adları Yaşayacak" Sağlık kahramanlarının ailelerine  plaket ve çiçek takdim ederek başsağlığı dileyen Başkan Yılmaz; "Sağlık çalışanlarımız, sağlığımızı korumak ve salgını kontrol altına alabilmek adına bir yılı aşkın süredir olağanüstü bir mücadele veriyor. Ailelerini, evlatlarını dahi görmeden büyük bir fedakarlık içerisindeler. Bu mücadelede, hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz de Toroslar Belediyesi olarak Sağlık Kahramanları Parkı'nı yaparak bu zorlu süreçte verilen mücadeleyi anlatmak, sağlık kahramanlarımızı anmak, gelecek kuşaklarımıza aktarmak istedik. Onların fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyoruz" diye konuştu. Salgının bir an önce son bulmasını temenni eden Başkan Yılmaz daha sonra ailelerle birlikte sağlık kahramanlarının kaidelerine kırmızı karanfil bıraktı.
BAŞKAN YILMAZ PANDEMİ KAHRAMANLARININ AİLELERİNİ UNUTMADI

BAŞKAN YILMAZ, PANDEMİ KAHRAMANLARININ AİLELERİNİ UNUTMADI 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mersin'de salgınla mücadelede yaşamını yitiren sağlık kahramanlarının ailelerine plaket takdim etti.

14 Mart Tıp Bayramı'nda Sağlık Kahramanları Parkı'nı hizmete açarak sağlık ordusuna ithaf eden Başkan Yılmaz; "Bu park, sağlık çalışanlarımızın Covid-19'a karşı gece gündüz demeden canları pahasına verdiği mücadelenin bir simgesidir" dedi.

Başkan Yılmaz, Mersin'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden 19 sağlık çalışanının adının yaşatıldığı ve kaidelerinin yer aldığı Korukent Mahallesi'ndeki anıt parkın açılış töreninde bulunamayan sağlık kahramanlarının aileleriyle bir araya geldi.

"Adları Yaşayacak"

Sağlık kahramanlarının ailelerine  plaket ve çiçek takdim ederek başsağlığı dileyen Başkan Yılmaz; "Sağlık çalışanlarımız, sağlığımızı korumak ve salgını kontrol altına alabilmek adına bir yılı aşkın süredir olağanüstü bir mücadele veriyor. Ailelerini, evlatlarını dahi görmeden büyük bir fedakarlık içerisindeler. Bu mücadelede, hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarımızın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Biz de Toroslar Belediyesi olarak Sağlık Kahramanları Parkı'nı yaparak bu zorlu süreçte verilen mücadeleyi anlatmak, sağlık kahramanlarımızı anmak, gelecek kuşaklarımıza aktarmak istedik. Onların fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacağız. Ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyoruz" diye konuştu.

Salgının bir an önce son bulmasını temenni eden Başkan Yılmaz daha sonra ailelerle birlikte sağlık kahramanlarının kaidelerine kırmızı karanfil bıraktı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.