.

Başkan Yılmaz: "Kalkınma yerelden başlar"

Genel 09.07.2019 - 08:42, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2628+ kez okundu.
 

Başkan Yılmaz: "Kalkınma yerelden başlar"

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker’i makamında ağırladı.Ziyarette Başkan Şeker, Başkan Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılarının devamını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Afşın Yılmaz da Başkan Şeker’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Kalkınmanın yerelden başladığını ve hayata geçirecekleri hizmet ve projelerle Türkiye’nin kalkınmasına da katkı sağlayacaklarına vurgu yapan Yılmaz, "Mersinimizin her ilçesi ayrı bir önem ve değer taşıyor. Biz de yerel yöneticiler olarak ilçelerimize hak edilen ve beklenilen hizmeti sunma gayretindeyiz. Seçimler geride kaldı. Parti rozetlerimizi çıkardık. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit mesafedeyiz. Hedefimiz kentimize güzellikler katabilmek, vatandaşlarımızın refahına katkı sağlayabilmektir. Şehirler geliştikçe Ülkemiz de büyür ve gelişir" diye konuştu.
Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker’i makamında ağırladı.
Ziyarette Başkan Şeker, Başkan Yılmaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, görevinde başarılarının devamını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Afşın Yılmaz da Başkan Şeker’e nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Kalkınmanın yerelden başladığını ve hayata geçirecekleri hizmet ve projelerle Türkiye’nin kalkınmasına da katkı sağlayacaklarına vurgu yapan Yılmaz, "Mersinimizin her ilçesi ayrı bir önem ve değer taşıyor. Biz de yerel yöneticiler olarak ilçelerimize hak edilen ve beklenilen hizmeti sunma gayretindeyiz. Seçimler geride kaldı. Parti rozetlerimizi çıkardık. Siyasi görüşü ne olursa olsun herkese eşit mesafedeyiz. Hedefimiz kentimize güzellikler katabilmek, vatandaşlarımızın refahına katkı sağlayabilmektir. Şehirler geliştikçe Ülkemiz de büyür ve gelişir" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.