.

Başkan Tarhan’dan miniklere özel tavsiyeler

Genel 14.12.2018 - 09:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2367+ kez okundu.
 

Başkan Tarhan’dan miniklere özel tavsiyeler

Yenişehir Mersinli Ahmet İlkokulu birinci sınıfı öğrenci ve öğretmenleri, Mezitli Belediye binası ile ilçede bulunan kültürel ve tarihi alanları gezdi.Mezitli Belediyesi, öğrencilerin tarihi yerleri tanıması ve sosyal yaşam hakkında bilgiler edinmesi amacıyla gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğrenciler, Soli Pompeiopolis antik kenti ve Down Kafe gibi tarihi ve kültürel alanları gezdi. Mezitli Belediyesi binasını ziyaret eden öğrenciler, Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile de bir araya geldi. Minikler, belediye birimlerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclis salonunda belediye meclis üyelerinin yerlerine oturan minik öğrenciler, Tarhan ve Mezitli hakkında merak ettikleri şeyleri sordular.Yöneltilen soruları tek tek yanıtlayan Tarhan, miniklere özel tavsiyelerde bulundu. Tarhan, geleceğin Türkiye’sinin mimarı olacak miniklere, kitap okumaları, çevreyi koruma gibi konularda miniklerden destek istedi.
Yenişehir Mersinli Ahmet İlkokulu birinci sınıfı öğrenci ve öğretmenleri, Mezitli Belediye binası ile ilçede bulunan kültürel ve tarihi alanları gezdi.
Mezitli Belediyesi, öğrencilerin tarihi yerleri tanıması ve sosyal yaşam hakkında bilgiler edinmesi amacıyla gezi düzenledi. Gezi kapsamında öğrenciler, Soli Pompeiopolis antik kenti ve Down Kafe gibi tarihi ve kültürel alanları gezdi. Mezitli Belediyesi binasını ziyaret eden öğrenciler, Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile de bir araya geldi. Minikler, belediye birimlerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Meclis salonunda belediye meclis üyelerinin yerlerine oturan minik öğrenciler, Tarhan ve Mezitli hakkında merak ettikleri şeyleri sordular.
Yöneltilen soruları tek tek yanıtlayan Tarhan, miniklere özel tavsiyelerde bulundu. Tarhan, geleceğin Türkiye’sinin mimarı olacak miniklere, kitap okumaları, çevreyi koruma gibi konularda miniklerden destek istedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.