.

Başkan Saygılı, “İktidar Herkesi Susturma Peşinde”

Siyaset 01.01.1970 - 02:00, Güncelleme: 01.01.1970 - 02:00 1126+ kez okundu.
 

Başkan Saygılı, “İktidar Herkesi Susturma Peşinde”

Geçtiğimiz gün TBMM önünde basın açıklaması yapmak için alana giden Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer partilileri meclis önünde polis barikatı karşılayarak, basın açıklaması yapmasına izin vermedi.

Geçtiğimiz gün TBMM önünde basın açıklaması yapmak için alana giden Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer partilileri meclis önünde polis barikatı karşılayarak, basın açıklaması yapmasına izin vermedi. Bunun üzerine duruma tepki gösteren partilerle polis arasında kısa süreli bir arbede yaşanırken partililer ve Davutoğlu temiz siyasete dikkat çekmek için beyaz gömlek giyindi. Kirli Siyasetlerinin Yerini Temiz Siyaset Alacak   Duruma tepki gösteren Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na yapılan bu terbiyesizlik bu ülkenin artık tekelle yönetildiğinin ve sadece onun istekleri doğrultusunda hareket edildiğinin göstergesidir. Bir kişi ne isterse o yapılacak demek demokrasiye aykırıdır. Mevcut iktidar ve partili Cumhurbaşkanı milleti, herkesi susturma peşindedir. Gerçeklerin konuşulmasını önlemek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak ne yaparsanız yapın bu kirli siyasetiniz son bulacak ve ülkemiz milletin de iradesiyle temiz siyaset anlayışına dönecektir” dedi.
Geçtiğimiz gün TBMM önünde basın açıklaması yapmak için alana giden Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer partilileri meclis önünde polis barikatı karşılayarak, basın açıklaması yapmasına izin vermedi.

Geçtiğimiz gün TBMM önünde basın açıklaması yapmak için alana giden Gelecek Partisi Genel Başkanı ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer partilileri meclis önünde polis barikatı karşılayarak, basın açıklaması yapmasına izin vermedi. Bunun üzerine duruma tepki gösteren partilerle polis arasında kısa süreli bir arbede yaşanırken partililer ve Davutoğlu temiz siyasete dikkat çekmek için beyaz gömlek giyindi.
Kirli Siyasetlerinin Yerini Temiz Siyaset Alacak
 
Duruma tepki gösteren Gelecek Partisi Osmaniye İl Başkanı Mustafa Saygılı, “Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na yapılan bu terbiyesizlik bu ülkenin artık tekelle yönetildiğinin ve sadece onun istekleri doğrultusunda hareket edildiğinin göstergesidir. Bir kişi ne isterse o yapılacak demek demokrasiye aykırıdır. Mevcut iktidar ve partili Cumhurbaşkanı milleti, herkesi susturma peşindedir. Gerçeklerin konuşulmasını önlemek için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Ancak ne yaparsanız yapın bu kirli siyasetiniz son bulacak ve ülkemiz milletin de iradesiyle temiz siyaset anlayışına dönecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.