.

BAŞKAN DEMİRTAŞ BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEGİZ

Spor (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 19.04.2021 - 14:57, Güncelleme: 19.04.2021 - 14:57 1974+ kez okundu.
 

BAŞKAN DEMİRTAŞ BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEGİZ

BAŞKAN DEMİRTAŞ BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEGİZ

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu duyurdu.   Fenerbahçe'nin Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, eski takımları Real Madrid ve Arsenal'in de kurucuları arasında yer aldığı Avrupa Süper Ligi projesine tepki gösterdi. "GERÇEKTEN ZOR BİR KARAR" Mesut Özil'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde: "Çocuklar, herhangi bir Süper Ligi değil, Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hayaliyle büyüyor. Büyük oyunların keyfi, her hafta değil, yalnızca yılda bir veya iki kez olmalıdır. Dünyadaki tüm futbol taraftarları için anlaşılması gerçekten zor bir karar..."
BAŞKAN DEMİRTAŞ BU SALGINI HALKIMIZLA BERABER YENECEGİZ

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Mesut Özil sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Avrupa Süper Ligi'ne karşı olduğunu duyurdu.

 

Fenerbahçe'nin Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, eski takımları Real Madrid ve Arsenal'in de kurucuları arasında yer aldığı Avrupa Süper Ligi projesine tepki gösterdi.

"GERÇEKTEN ZOR BİR KARAR"

Mesut Özil'in sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:

"Çocuklar, herhangi bir Süper Ligi değil, Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanma hayaliyle büyüyor. Büyük oyunların keyfi, her hafta değil, yalnızca yılda bir veya iki kez olmalıdır. Dünyadaki tüm futbol taraftarları için anlaşılması gerçekten zor bir karar..."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.