.

Başkan Bozdoğan, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınadı

Genel 21.12.2019 - 07:40, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1599+ kez okundu.
 

Başkan Bozdoğan, sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınadı

Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Bozdoğan, geçen Çarşamba günü Devlet Hastanesi ortopedi bölümünde darp edilen doktor ile sağlık çalışanına yönelik saldırıyı kınadığını belirterek, sorunların çözümünün şiddet olmaması gerektiğini söyledi. Bozdoğan, "Sağlık sektörü saygıyı, sevgiyi ve şefkati içerisinde barındıran bir hizmet sektörüdür. Halkın sağlığı için gece gündüz demeden görevini yapmaya çalışan ve fedakarca mesleğini icra eden hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın sebep ne olursa olsun sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalması kabul edilemez. Sağlık çalışanlarının şiddete maruz kalması onur kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Geçen Çarşamba günü kentimizde darp edilen ortopedi uzmanı Dr. Alper Şakir Cansever ile veri hazırlama kontrol işletmeni Hatice Çakar’a geçmiş olsun dileklerimi iletirken, ülkemizin kanayan yarası olan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bir daha bu gibi durumların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.
Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına yapılan saldırıyı kınadı.
Başkan Bozdoğan, geçen Çarşamba günü Devlet Hastanesi ortopedi bölümünde darp edilen doktor ile sağlık çalışanına yönelik saldırıyı kınadığını belirterek, sorunların çözümünün şiddet olmaması gerektiğini söyledi. Bozdoğan, "Sağlık sektörü saygıyı, sevgiyi ve şefkati içerisinde barındıran bir hizmet sektörüdür. Halkın sağlığı için gece gündüz demeden görevini yapmaya çalışan ve fedakarca mesleğini icra eden hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın sebep ne olursa olsun sözlü ve fiziksel şiddete maruz kalması kabul edilemez. Sağlık çalışanlarının şiddete maruz kalması onur kırıcı, üzüntü veren bir durumdur. Geçen Çarşamba günü kentimizde darp edilen ortopedi uzmanı Dr. Alper Şakir Cansever ile veri hazırlama kontrol işletmeni Hatice Çakar’a geçmiş olsun dileklerimi iletirken, ülkemizin kanayan yarası olan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bir daha bu gibi durumların yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.