.

Antalya Büyükşehir 'Gönüllüleri' buluşturdu 

06.12.2023 - 12:30, Güncelleme: 06.12.2023 - 12:30 428+ kez okundu.
 

Antalya Büyükşehir 'Gönüllüleri' buluşturdu 

  Büyükşehir ‘Gönüllüleri’ buluşturdu    Antalya Büyükşehir Belediyesi, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde Antalya’daki gönüllü topluluklarını bir araya getirdi.    Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde Antalya'daki gençlik alanında faaliyet gösteren 37 farklı sivil toplum kuruluşu ve öğrenci topluluğunu bir araya getirdi. Gençleri bir araya getirme hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Genç Antalya Gönüllüleri' projesi şemsiyesi altında buluşan gönüllüler kaynaşma fırsatı buldu. Karaalioğlu Parkı Yıldız Kenter Sahnesi’nde gerçekleşen Antalya Gönüllüler Günü Buluşması’nda gönüllüler keyifli bir zaman geçirdi.  GENÇLERİN PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ Gönüllüler Günü’nde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, dünyadaki yeni yönetişim modelinde gönüllülerin önemli bir yeri olduğunu söyledi. Gelişen, değişen teknolojiyle gençlerin her platforma fikirlerini paylaşma fırsatı bulduğunu dile getiren Durmuş Ali Arslan, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak katılımcı belediyecilik anlayışı ile sivil toplum kurulu, dernekler ve farklı platformlardaki topluluklara önem veriyoruz. Bu kuruluşların fikir ve düşüncelerini alıyoruz. Antalya’daki farklı siyasi düşüncede olan genç arkadaşlarımızla Gençlik Meclisi’ni kurduk. Gençlik Meclisi’nden çıkan fikirler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi olarak uygulamaya koyduğumuz projeler oldu” dedi.  GENÇLER BİZİ ELEŞTİRSİN Gönüllülerin Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerinde görev almasından mutlu olduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, “Genç arkadaşlarımız bu etkinliklerde önemli tecrübeler elde ediyor. Biz gençleri, gönüllü kardeşlerimizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Gençlerin bizleri eleştirmesinden mutlu oluruz. Sizler bunu yaparsanız, gelişmemize, toplumun daha da ileriye gitmesine katkı sağlarsınız” diye konuştu.  GÖNÜLLÜLER DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI Genç Antalya Gönüllü Lideri Mine Nur Demirkıran ise gönüllülük projesinde yer almasın hayatına kattığı farklılıkları anlatarak, “Gönüllü projesi ile birlikte yüzlerce genç arkadaş tanıdım. Birçok etkinliğe katılarak sertifika aldım bu benim üniversite sonrasındaki hayatıma önemli katkı sağlayacak. Görev aldığım etkinliklerde edindiğim network ağı ayaklarımın yere daha sağlam basmasını sağladı” ifadelerini kullandı.  Gönüllüler Buluşması’na katılan sivil toplum kuruluşu ve topluk liderleri etkinliğe katılanlara gönüllüler projelerinde yer almalarını hayatlarına kattıkları deneyimleri paylaştı.    Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

 

Büyükşehir ‘Gönüllüleri’ buluşturdu 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde Antalya’daki gönüllü topluluklarını bir araya getirdi. 

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde Antalya'daki gençlik alanında faaliyet gösteren 37 farklı sivil toplum kuruluşu ve öğrenci topluluğunu bir araya getirdi. Gençleri bir araya getirme hedefiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Genç Antalya Gönüllüleri' projesi şemsiyesi altında buluşan gönüllüler kaynaşma fırsatı buldu. Karaalioğlu Parkı Yıldız Kenter Sahnesi’nde gerçekleşen Antalya Gönüllüler Günü Buluşması’nda gönüllüler keyifli bir zaman geçirdi. 

GENÇLERİN PROJELERİNİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Gönüllüler Günü’nde konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, dünyadaki yeni yönetişim modelinde gönüllülerin önemli bir yeri olduğunu söyledi. Gelişen, değişen teknolojiyle gençlerin her platforma fikirlerini paylaşma fırsatı bulduğunu dile getiren Durmuş Ali Arslan, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak katılımcı belediyecilik anlayışı ile sivil toplum kurulu, dernekler ve farklı platformlardaki topluluklara önem veriyoruz. Bu kuruluşların fikir ve düşüncelerini alıyoruz. Antalya’daki farklı siyasi düşüncede olan genç arkadaşlarımızla Gençlik Meclisi’ni kurduk. Gençlik Meclisi’nden çıkan fikirler doğrultusunda Büyükşehir Belediyesi olarak uygulamaya koyduğumuz projeler oldu” dedi. 

GENÇLER BİZİ ELEŞTİRSİN

Gönüllülerin Büyükşehir Belediyesi’nin etkinliklerinde görev almasından mutlu olduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı Arslan, “Genç arkadaşlarımız bu etkinliklerde önemli tecrübeler elde ediyor. Biz gençleri, gönüllü kardeşlerimizi her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Gençlerin bizleri eleştirmesinden mutlu oluruz. Sizler bunu yaparsanız, gelişmemize, toplumun daha da ileriye gitmesine katkı sağlarsınız” diye konuştu. 

GÖNÜLLÜLER DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Genç Antalya Gönüllü Lideri Mine Nur Demirkıran ise gönüllülük projesinde yer almasın hayatına kattığı farklılıkları anlatarak, “Gönüllü projesi ile birlikte yüzlerce genç arkadaş tanıdım. Birçok etkinliğe katılarak sertifika aldım bu benim üniversite sonrasındaki hayatıma önemli katkı sağlayacak. Görev aldığım etkinliklerde edindiğim network ağı ayaklarımın yere daha sağlam basmasını sağladı” ifadelerini kullandı. 

Gönüllüler Buluşması’na katılan sivil toplum kuruluşu ve topluk liderleri etkinliğe katılanlara gönüllüler projelerinde yer almalarını hayatlarına kattıkları deneyimleri paylaştı. 

 


Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.