.

Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Şen güven tazeledi

Genel 10.02.2019 - 10:15, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 3034+ kez okundu.
 

Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Fatih Şen güven tazeledi

Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanlığına Fatih Şen yeniden seçildi.Anamur Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda tek liste halinde gidilen seçimlerde 97 üyesi bulunan derneğin genel kurulu 74 üyenin katılımı ile gerçekleşti. Divan Başkanlığını Ali Arslan Karagölü’nün yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu raporları ve hesapları oy birliği ile ibra edildi. Başkan Fatih Şen, gelecek yıllardaki çalışmalarında derneğin daha aktif rol alması ve Anamur’un tanıtımının uluslararası düzeye taşınması dileğinde bulundu.Yapılan seçimler sonucunda Fatih başkanlığındaki yönetim kurulu Uzay Ünlüselek, Batuhan Temel, Fatma Çınar, Hacı Gürbüz, Yahya Ayhan, Osman Gültekin ve Feraye Vergül’den oluştu.Denetim kurulunda Tamer Nar, Ali Arslan Karagölü ve Osman Kahvecioğlu yer aldı.
Anamur Turizm ve Kültür Derneği Başkanlığına Fatih Şen yeniden seçildi.
Anamur Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda tek liste halinde gidilen seçimlerde 97 üyesi bulunan derneğin genel kurulu 74 üyenin katılımı ile gerçekleşti. Divan Başkanlığını Ali Arslan Karagölü’nün yaptığı genel kurulda, yönetim kurulu raporları ve hesapları oy birliği ile ibra edildi. Başkan Fatih Şen, gelecek yıllardaki çalışmalarında derneğin daha aktif rol alması ve Anamur’un tanıtımının uluslararası düzeye taşınması dileğinde bulundu.
Yapılan seçimler sonucunda Fatih başkanlığındaki yönetim kurulu Uzay Ünlüselek, Batuhan Temel, Fatma Çınar, Hacı Gürbüz, Yahya Ayhan, Osman Gültekin ve Feraye Vergül’den oluştu.
Denetim kurulunda Tamer Nar, Ali Arslan Karagölü ve Osman Kahvecioğlu yer aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.