.

Amazon Türkiye bugün açıldı

19.09.2018 - 06:26, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2225+ kez okundu.
 

Amazon Türkiye bugün açıldı

1995 yılında Jeff Bezos tarafından kurulan ve şuanda dünyanın en büyük alış-veriş sitesi olan Amazon, Türkiye pazarına resmen girdi. Dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos'a ait e-ticaret sitesi Amazon, amazon.com.tr adresi ile Türkiye'de özel bir mesaj yayınlayarak yayına başladı. İstanbul'da iş ilanları vererek pazarlama pozisyonlarında eleman arayan ve bir süre Türkiye operasyonlarına ara veren amazon bugün itibariyle (19.09.2018) amazon.com.tr alan adı üzerinden alış-veriş imkanı sağlamaya başladı. Piyasa değeri 1 trilyon dolara ulaşan Amazon'un bu yılın ikinci çeyreğindeki net karı, şirket tarihinde bir çeyrekte elde edilen en yüksek rakam olmak üzere 2,5 milyar dolar olmuştu. Amazon.com.tr yayınladığı mesajında "Amazon.com'un kurulduğu 1995 yılından bu yana Türkiye'deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün Türkiye'deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr'nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz." dedi.
1995 yılında Jeff Bezos tarafından kurulan ve şuanda dünyanın en büyük alış-veriş sitesi olan Amazon, Türkiye pazarına resmen girdi. Dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos'a ait e-ticaret sitesi Amazon, amazon.com.tr adresi ile Türkiye'de özel bir mesaj yayınlayarak yayına başladı. İstanbul'da iş ilanları vererek pazarlama pozisyonlarında eleman arayan ve bir süre Türkiye operasyonlarına ara veren amazon bugün itibariyle (19.09.2018) amazon.com.tr alan adı üzerinden alış-veriş imkanı sağlamaya başladı. Piyasa değeri 1 trilyon dolara ulaşan Amazon'un bu yılın ikinci çeyreğindeki net karı, şirket tarihinde bir çeyrekte elde edilen en yüksek rakam olmak üzere 2,5 milyar dolar olmuştu. Amazon.com.tr yayınladığı mesajında
"Amazon.com'un kurulduğu 1995 yılından bu yana Türkiye'deki yüz binlerce müşterimiz, dünyanın dört bir yanındaki Amazon mağazalarından milyonlarca ürün sipariş etti. Bugün Türkiye'deki müşterilerimizin Amazon alışveriş deneyimlerini zenginleştirecek olan Amazon.com.tr'nin açıldığını duyurmanın gururunu yaşıyoruz."
dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.