.

Akdeniz’e 500 yeni çöp konteynırı

Genel 22.12.2018 - 11:00, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 2117+ kez okundu.
 

Akdeniz’e 500 yeni çöp konteynırı

Akdeniz Belediyesi, kent temizliğinin aksamaması ve halk sağlığının korunması için envanterine 500 yeni çöp konteynırı ekledi.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Akdeniz Belediyesi’ne, 475’i büyük, 25’i de çöp kovası olmak üzere toplamda 500 adet yeni çöp konteynırı hibe edildi. Bu kapsamda hibe edilen konteynırların, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ihtiyaç duyan mahallelere ve insan yoğunluğunun fazla olduğu kent merkezindeki ana arterlere planlı şekilde yerleştirileceği bildirildi.Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"Temiz, sağlıklı ve düzenli bir kent ve çevrede yaşamak, bütün vatandaşlarımızın en doğal ve en temel hakkıdır. Bizler de Akdeniz ilçemizde, temizlik hizmetini hiçbir gecikmeye mahal vermeyecek şekilde aralıksız sürdürüyoruz. Mersinli hemşerilerimize, daha temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent ve çevre sunmak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz" dedi.
Akdeniz Belediyesi, kent temizliğinin aksamaması ve halk sağlığının korunması için envanterine 500 yeni çöp konteynırı ekledi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Akdeniz Belediyesi’ne, 475’i büyük, 25’i de çöp kovası olmak üzere toplamda 500 adet yeni çöp konteynırı hibe edildi. Bu kapsamda hibe edilen konteynırların, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ihtiyaç duyan mahallelere ve insan yoğunluğunun fazla olduğu kent merkezindeki ana arterlere planlı şekilde yerleştirileceği bildirildi.
Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,"Temiz, sağlıklı ve düzenli bir kent ve çevrede yaşamak, bütün vatandaşlarımızın en doğal ve en temel hakkıdır. Bizler de Akdeniz ilçemizde, temizlik hizmetini hiçbir gecikmeye mahal vermeyecek şekilde aralıksız sürdürüyoruz. Mersinli hemşerilerimize, daha temiz, sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent ve çevre sunmak için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.