.

2019 yılı 1. İl Ekonomi Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı

Genel 04.05.2019 - 08:45, Güncelleme: 14.10.2020 - 14:13 1673+ kez okundu.
 

2019 yılı 1. İl Ekonomi Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı

MERSİN (İHA) – Mersin’in ekonomik durumu, mevcut potansiyeli ve devam eden kamu ile özel sektör yatırımlarının masaya yatırıldığı ‘İl Ekonomi Toplantısı’, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı.Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile meslek örgütlerinin yetkilileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Mersin’deki üretim ve istihdam konularının yanında yatırımların takibi ve kurumlar arası koordinasyonun da ele alındığı toplantıda, Mersin ekonomisinin daha da geliştirilmesi için yapılması gereken konular da görüşüldü.Toplantının ardından konuşan Vali Su, Mersin’deki üretim ve istihdamın daha da arttırılması için yürütülen çalışmaların her alanda sürdürüldüğünü söyledi. Su, bu çalışmaların başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi noktasında kentin tüm dinamikleriyle birlikte hareket edilmesinin önemini vurguladı.Karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.
MERSİN (İHA) – Mersin’in ekonomik durumu, mevcut potansiyeli ve devam eden kamu ile özel sektör yatırımlarının masaya yatırıldığı ‘İl Ekonomi Toplantısı’, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı.
Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi, üniversiteler, kamu kurum ve kuruluşları ile meslek örgütlerinin yetkilileri ve sivil toplum kuruluş temsilcileri katıldı. Mersin’deki üretim ve istihdam konularının yanında yatırımların takibi ve kurumlar arası koordinasyonun da ele alındığı toplantıda, Mersin ekonomisinin daha da geliştirilmesi için yapılması gereken konular da görüşüldü.
Toplantının ardından konuşan Vali Su, Mersin’deki üretim ve istihdamın daha da arttırılması için yürütülen çalışmaların her alanda sürdürüldüğünü söyledi. Su, bu çalışmaların başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi noktasında kentin tüm dinamikleriyle birlikte hareket edilmesinin önemini vurguladı.
Karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarsusgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.