Yeni Sayfa 1
 
  10 Mart 2010 Çarşamba 00:10 Zabıta Ekiplerinden Kaldırım Denetimi  - 00:13   8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı  - 00:08   Mersin Koordinasyon Toplandı  - 23:22   Ben Artık Bir AKP’ liyim  - 23:19   MHP”li Ural Soykırımın Kabulünü Kınıyorum  - 23:09   İş Kadınlarından Sığınma Evi ne Destek   - 23:03   Yerel Gazete Sahiplerinden Başsavcıya Ziyaret  - 22:48   Mersin Özel İdaresi’nin faaliyet raporu kabul edildi  - 22:38   Vefat ve Başsağlığı  - 22:30   CHP Kadınlar Günü Açıklaması  - 22:10  
 Tarsus Belediye Meclisi Toplandı
 Akıllı Kart Devamszılığı Önleyecek
CHP İLÇE BAŞKANI, HER KESİM İNLİYOR
Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe Başkanı Yeşim Dağgeçen Ayaz, partisinin Türkiye nin tek umudu olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe Başkanı Yeşim Dağgeçen Ayaz, partisinin Türkiye nin tek umudu olduğunu söyledi.


Yeşim Dağgeçen Ayaz yaptığı açıklamada, CHP Tarsus ilçe Yönetim kurulu olarak, Cumhuriyet Halk Partisi ni Tarsus ta yeniden birinci parti yapmaya kararlı olduklarını, halkla bütünleşerek, CHP nin ilkelerini ve proğramlarını, yerelde ve genelde iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri bıkmadan usanmadan halka anlatacaklarını vurguladı.


Cumhuriyet Halk Partisi nin, Türkiye nin çağdaş ve aydınlık yüzü olduğunu ve iktidara en yakın parti olduğunu kaydeden Yeşim Dağgeçen Ayaz, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye nin aydınlık geleceğidir. CHP ilk seçimde Tarsus ta da ülke genelinde de iktidara gelecektir. Halkımız, CHP iktidarını özlem ve sabırsızlıkla bekliyor. Bizde Tarsus ilçe Yönetim Kurulu olarak, kentimizdeki tüm Meslek Odaları ve Sivil Toplum Örgütleriyle iyi ilişkiler kurarak, partisel çalışmalarımızı anlatacağız dedi.


Heyecanlı ve umutlu olduklarını, Cumhuriyet Halk Partisi ni genelde ve yerelde iktidara getirmek için yılmadan, usanmadan çalışacaklarını belirten Ayaz, Türkiye de işçi, köylü, esnaf, memur, emekli, çiftçi, dul ve yetimlerimiz inim inliyor. Vatandaşlarımızın mutfaklarında çile kaynıyor. Ülkemizi 8 yıldır çok kötü yöneten, halkımızı yoksulluğa ve sefalete sürükleyen AK Parti iktidarından ilk seçimde halkımızın oylarıyla kurtaracağız. Önümüzde genel seçim var. Toplumun her kesimiyle kavgalı olan, Türkiye yi kaosa sürükleyen AK Parti iktidarı gidecek, geleceğin umudu CHP iktidara gelecektir diye konuştu.



21:52:00
10 Mart 2010
Bu haber  55  kere okundu Yazıcıya Yolla
YORUMLAR
Bu Habere Yorumunuzu Ekleyin
İsim
E-posta
Başlık
Yorum
       Tüm alanlari doldurmaniz gerekmektedir
Hava Durumu
MERSIN
ISTANBUL
ANKARA
IZMIR
BURSA
ADANA
Uğur Karagülmez
Ben Yazarım...!
Fatih YILDIRIM
Mersin Başkan'ına Minnettar
Mustafa Mahir İşyaran
HAYDİ GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN
Özgür KELEŞ
Yalnız İnsan
Cevdet Ünüvar
Bank Asya Günlüğü
İletisim   |   Künye   |   Anasayfam yap   |   Sik Kullanilanlara Ekle

Optimizasyon IE 5+ ve FF1+[ 1024 x 768 ] & Macromedia Flash
Sitede verilmis baglantilarin içeriklerinden sadece site sahipleri; yazilan yazilardan ise sadece yazarlari sorumludur.
Site içeriginin telfi hakki bildirilmeksizin kullanilmasi ve çogaltilmasi kanunen yasaktir.