Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus ilçe Başkanı Yeşim Dağgeçen Ayaz, partisinin Türkiye nin tek umudu olduğunu söyledi.
Yeşim Dağgeçen Ayaz yaptığı açıklamada, CHP Tarsus ilçe Yönetim kurulu olarak, Cumhuriyet Halk Partisi ni Tarsus ta yeniden birinci parti yapmaya kararlı olduklarını, halkla bütünleşerek, CHP nin ilkelerini ve proğramlarını, yerelde ve genelde iktidara geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri bıkmadan usanmadan halka anlatacaklarını vurguladı.
Cumhuriyet Halk Partisi nin, Türkiye nin çağdaş ve aydınlık yüzü olduğunu ve iktidara en yakın parti olduğunu kaydeden Yeşim Dağgeçen Ayaz, Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye nin aydınlık geleceğidir. CHP ilk seçimde Tarsus ta da ülke genelinde de iktidara gelecektir. Halkımız, CHP iktidarını özlem ve sabırsızlıkla bekliyor. Bizde Tarsus ilçe Yönetim Kurulu olarak, kentimizdeki tüm Meslek Odaları ve Sivil Toplum Örgütleriyle iyi ilişkiler kurarak, partisel çalışmalarımızı anlatacağız dedi.
Heyecanlı ve umutlu olduklarını, Cumhuriyet Halk Partisi ni genelde ve yerelde iktidara getirmek için yılmadan, usanmadan çalışacaklarını belirten Ayaz, Türkiye de işçi, köylü, esnaf, memur, emekli, çiftçi, dul ve yetimlerimiz inim inliyor. Vatandaşlarımızın mutfaklarında çile kaynıyor. Ülkemizi 8 yıldır çok kötü yöneten, halkımızı yoksulluğa ve sefalete sürükleyen AK Parti iktidarından ilk seçimde halkımızın oylarıyla kurtaracağız. Önümüzde genel seçim var. Toplumun her kesimiyle kavgalı olan, Türkiye yi kaosa sürükleyen AK Parti iktidarı gidecek, geleceğin umudu CHP iktidara gelecektir diye konuştu.
|